De beauty trends van 2019

De beauty trends van lente en zomer 2019

Trends veranderen elk seizoen, zo ook de beauty trends! Ik heb onderzocht wat in de lente en zomer van 2019 dé trends zijn en ik heb ze op een rijtje gezet voor je! Met deze looks ben jij weer helemaal bij in de lente en zomer en val je zeker op!

Opvallen

Wat zeker is dit seizoen is dat de make-up moet opvallen. Er worden veel heftige kleuren gebruikt maar ook dingen die je totaal niet verwacht! Stop de zwarte eyeliner maar weg dit seizoen, want de gekleurde eyeliner is helemaal in! Het is iets wat zeker gewaagd is maar het ziet er gelijk ook wel weer heel gaaf uit! Ook de gouden oogschaduw is in! Deze oogschaduw kan enorm stralen, prachtig als je in de zon staat! Daarnaast kun je gerust een paar extra lagen mascara gebruiken, want ook dat valt dit seizoen onder de beauty trends.

Zachtere tinten

Naast alle opvallende make-up, zijn er ook een aantal zachtere producten in de beauty trends van dit jaar verschenen. Denk hierbij aan roze tinten! Niet alleen als oogschaduw, maar ook op je wangen en lippen. Ook glanzende lippen zijn helemaal in. Dus als je die gewaagde make-up helemaal niets vindt, ook voor jou is er iets dit seizoen! Uiteraard kun je deze rustigere looks ook combineren met een van de meer uitdagende looks die hierboven beschreven staan. Het is maar net wat jij ermee wil doen!

Beautysalons

Als je niet helemaal weet wat je met je make-up aan kan, of heb je een onrustige huid die je eerst aan wil pakken? Breng dan een bezoekje aan een beautysalon! Hier kun je jezelf laten verwennen met een heerlijke behandeling óf je make-up eens professioneel laten doen! Je kunt hiervoor terecht bij onder andere Schoonheidsinstituut Allure in Zwolle, Bodyesthetics Beauty Clinic in Gorinchem of Get Glam Hair & Beauty!

Dit waren ze dan! Dé beauty trends van de lente en zomer in 2019. Bedenk je wel dat je je hier niet aan hoeft te houden, wat jij met je make-up doet is jouw keuze maar het is zeker leuk om met deze trends te experimenteren, ook als je in eerste instantie denkt dat het niets voor jou is. Daarnaast, een bezoekje aan een schoonheidssalon is altijd aan te raden! Een beetje extra luxe is nooit verkeerd, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *